sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Junnujen yöretki

Ensi viikolla järjestetään keskiviikosta torstaihin (19. - 20.6.2013) kestävä yöretki. Purjehduskohteemme on Pallosaari, joka sijaitsee Näsiselän pohjoispäässä.

Kokoonnumme keskiviikkona klo 14.00 junnulaan ÄNNÄlle. Kun veet on laitettu valmiiksi, lähdemme Optimistijollia ja Zoom8-jollia käyttäen purjehtimaan kohti Pallosaarta. Mukaan lähtee kaksi moottorivenettä, jotka toimivat turvaveneinä matkan ajan. Purjehdusmatka kestää noin muutaman tunnin. Perillä Pallosaaressa on luvassa rentoa, yhteistä ohjelmaa ja illalla iltanuotio ja ruoka. Majoitumme kahdessa 10 hengen 10-teltassa, joissa molemmissa on vähintään kaksi ohjaajaa. Aamulla syömme aamupalan ja lähdemme sen jälkeen purjehtimaan takaisin kotisatamaan. Arvioitu paluuaikamme on noin kello 13.00.

Mukaan retkelle lähtee kaksi ohjaajaa: Aada ja Helmer, sekä yksi vastuuohjaaja: Salla. llalla saareen saapuvat vielä Antti ja Nico.

Yöretkellä on säävaraus. Jos sää on aivan toivoton, ei retki toteudu. Tästä ilmoittautuneet saavat tiedon henkilökohtaisesti viimeistään edellisenä päivänä. 

Ilmoittautuminen

Mukaan retkelle pääsee enintään 15 junioria. Mukaan saavat lähteä kaikki, jotka osaavat hallita venettä sekä myötä-, vasta- että sivutuulella, sillä purjehtiessamme Pallosaareen ja takaisin ohjaaja ei pysty olemaan jatkuvasti yhden purjehtijan rinnalla.

Retken hinta on 20 €, jolla katamme ruokien kustannukset. Maksu maksetaan käteisellä ohjaajille samalla, kun juniori saapuu keskiviikkona paikalle.

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen: nohjaajat@gmail.com. Ilmoittutumisessa pitää käydä ilmi juniorin nimi ja ikä, huoltajan nimi, huoltajan puhelinnumero sekä sähköpostiosoite, juniorin mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä muut huomioitavat seikat, kuten sairaudet (esim. diabetes). Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse vastauksen ilmoittautumiseen sekä tarkemmat tiedot retkestä ja varusteista.

Mikäli teillä on jotakin kysyttävää, ottakaa yhteyttä minuun sähköpostitse:
aada.tala@gmail.com

Aada

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti